هدف از دوره dba عمران و سازه چیست؟ 

هدف از دوره dba عمران و سازه چیست؟ 

دوره  dbaعمران و سازه با هدف گسترش دانش و درک شما در مورد طیف وسیعی از جنبه های کاربردی مدیریت مهندسی عمران و محدودیت های آن ها از قبیل تحلیل ریسک است. علاوه بر این، شما در این دوره مهارت های مدیریتی مربوط به کار در حرفه ساخت و ساز است بویژه تجزیه و تحلیل انتقادی مدیریتی و شیوه های تجاری مورد استفاده در زمینه مهندسی عمران را توسعه خواهید داد. 
این دوره آخرین تحولات علمی در طیف وسیعی از رشته های مهندسی عمران را در کنار مهارت های مدیریت حرفه ای قابل انتقال مورد نیاز برای ارتقا سابقه تحصیلی و بهبود چشم انداز شغلی شما گرد هم آورده است. شما یاد می گیرید که چگونه زیرساخت ها را تجزیه و تحلیل، طراحی، ساخت و نگهداری کنید و نظریه ای را که یاد می گیرید برای حل مشکلات پیچیده، عملی کنید. در این دوره با دانش و مهارت هایی که نقش مهمی در در تأمین زیرساخت های اساسی جامعه و در عین حال حفظ کیفیت محیط دارند، اشما می شوید. همچنین، شما دانش عمیقی از موضوعات ویژه مانند مهندسی ژئوتکنیک و سازه کسب خواهید کرد و با طیف گسترده ای از دانشجویان آشنا می شوید.

دوره dba عمران و سازه چه اهمیتی دارد؟

دوره dba عمران و سازه، یک مرور کلی استراتژیک در مورد مسائل مهندسی عمران و مدیریت را ارائه می دهد. در این دوره به چالش های پیش روی صنعت ساخت و ساز و ترکیب آن با شیوه های مدیریتی پرداخته می شود. 
این دوره برای مهندسین عمران و یا سازه که تمایل دارند مدیر ارشد و مهندس مشاوره در سازمان های پیمانکاری بشوند، طراحی شده است. البته دوره dba عمران و سازه برای مهندسان فارغ التحصیل که کار خود را در صنعت شروع کرده اند، بسیار مهم است. در این دوره مهارت های حرفه ای، تحلیلی، مدیریتی و همچنین مهارت ها و دانش فنی شما توسعه می یابد. به عنوان مثال، مهارت های ارتباطی، کار تیمی، فناوری اطلاعات  و حل مسئله را بدست می آورید.

مهندس عمران و سازه کیست؟

مهندسان عمران، طراحی و مدیریت ساخت راه ها، راه آهن، ساختمان ها، پل ها، تونل ها، سدها، فرودگاه ها، کانال های آب و سیستم های فاضلاب رابر عهده دارند. آن ها باید در فرآیند طراحی عوامل مختلفی را از جمله هزینه های تولید و طول عمر مورد انتظار یک پروژه گرفته تا سیاست های دولت و خطرات احتمالی زیست محیطی مانند طوفان ها و زمین لرزه ها را در نظر بگیرند.  مهندسی عمران، که یکی از قدیمی ترین رشته های مهندسی به حساب می آید، بسیاری از تخصص ها را در بر می گیرد. متداول ترین و مهم ترین رشته های مهندسی عمران عبارتند از: مهندسی سازه، منابع آبی، ساخت و ساز، حمل و نقل و مهندسی ژئوتکنیک. بیشتر مهندسین عمران دارای مناصب اداری یا نظارتی مانند سرپرست ساخت و ساز و مهندس شهر هستند. با افزایش حیطه تخصص مهندسی عمران، تعداد قابل توجهی از مهندسان عمران علاوه بر رشته های مشترک آن، حرفه خود را در زمینه های مدیریت، تحقیق و تدریس انتخاب کرده اند. 

هدف از دوره dba عمران و سازه چیست؟ 

وظایف مهندسان عمران و سازه چیست؟

مهندسان عمران به طور معمول موارد زیر را انجام می دهند:

  • گزارش های نظرسنجی، نقشه ها و داده های دیگر را برای برنامه ریزی پروژه ها تجزیه و تحلیل می کنند.
  • هزینه های ساخت و ساز، مقررات دولتی، خطرات احتمالی زیست محیطی و سایر عوامل را در مراحل برنامه ریزی و تحلیل ریسک در نظر می گیرند.
  • تأیید و ارسال درخواست مجوز به ادارات و سازمان های دولتی که تأیید می کنند پروژه ها با مقررات مطابقت دارند.
  • آزمایش خاک را برای تعیین کفایت و استحکام پایه ها انجام می دهند. 
  • مصالح ساختمانی مانند بتن، آسفالت یا فولاد را برای استفاده در پروژه های خاص آزمایش می کنند.
  •  برای تعیین امکان سنجی اقتصادی پروژه، برآورد هزینه را برای مواد، تجهیزات یا نیروی کار ارائه می دهند.
  •  برای برنامه ریزی و طراحی سیستم های حمل و نقل، سیستم های هیدرولیک و سازه ها مطابق با استانداردهای صنعت و دولت از نرم افزار طراحی استفاده می کنند
  •  انجام عملیات نظارت بر ایجاد نقاط مرجع، رتبه بندی و ارتفاعات برای راهنمایی ساخت و ساز
  •  یافته های خود را درمورد موضوعاتی از قبیل پیشنهادات، اظهارات تأثیرات زیست محیطی یا توضیحات املاک در معرض دید عموم قرار می دهند. 
  • مدیریت تعمیر، نگهداری و جایگزینی زیرساخت های عمومی و خصوصی را بر عهده دارند.

مهندسی عمران شامل چه گرایش هایی است؟

مهندسان عمران بر روی پروژه های پیچیده کار می کنند ، بنابراین معمولاً در یکی از چندین زمینه تخصص دارند.

  1. مهندسان ساخت و ساز : مهندسان ساخت و ساز، پروژه های ساخت و ساز را مدیریت می کنند و طبق برنامه ها و مشخصات آنها، برنامه ریزی های لازم را انجام می دهند و شروع به ساخت می کنند. آن ها معمولاً مسول طراحی و ایمنی سازه های موقتی هستند که در هنگام ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرند.
  2. مهندسان ژئوتکنیک: مهندسان ژئوتکنیک اطمینان حاصل می کنند که پایه ها، سفت و محکم هستند. آن ها بر نحوه ساخت سازه ها مانند ساختمان ها و تونل ها با زمین (از جمله خاک و سنگ) تأکید می کنند. علاوه بر این، این افراد شیب ها، دیوارهای نگهدارنده و تونل ها را طراحی و برنامه ریزی می کنند.
  3. مهندسان سازه: مهندسان سازه برای اطمینان از استحکام و ماندگاری پروژه های بزرگ مانند ساختمان ها، پل ها یا سدها نقشه هایی را طراحی و ارزیابی می کنند.
  4. مهندسان حمل و نقل: مهندسان حمل و نقل، سیستم های روزمره مانند خیابان ها و بزرگراه ها را برنامه ریزی، طراحی، بهره برداری و نگهداری می کنند، اما برای پروژه های بزرگتری را نیز مانند فرودگاه، بنادر، سیستم حمل و نقل انبوه و بندرها برنامه ریزی می کنند.

اهمیت مدیریت در مهندسی عمران

مدیریت، یکی از قدیمی ترین فعالیت های انسانی است و توانایی های انسانی را در ایجاد اهداف سرمایه گذاری به منظور اطمینان از دست یابی به اهداف مهندسی عمران فعال می کند. اگر در مورد مدیریت در زمینه مهندسی عمران صحبت کنیم، باید مدیریت کیفیت ارائه شود. مدیریت کیفیت، فلسفه کسب و کار و روش در دسترس شرکت های مدرن در سراسر جهان است و هم چنین، جدیدترین ایده توسعه و پیشرفت در همه حوزه های زندگی و کار است.
 افزایش روزافزون استفاده کارآمد از منابع زمینی از جمله زمین، هوا، آب و منابع معدنی و همچنین تمرکز در طراحی، تجزیه و تحلیل و نگهداری کارآمد از سازه های مدنی، نیاز به بینش بهتری در الگوهای مکانی و زمانی منابع و فعالیت ها دارد. با توجه به اینکه امروزه پارامترهای مهندسی عمران نه تنها به طراحی و ساخت سازه محدود نمی شود بلکه به دلیل جهانی سازی و خصوصی سازی سازمان های مهندسی عمران، اکنون مهندسی عمران به عنوان یک مطالعه پدید آمده است.

هدف از دوره dba عمران و سازه چیست؟ 

با شرکت در دوره dba  عمران و سازه موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان چه مهارت هایی را فرا می گیرید؟

مهندسی عمران مسلماً یکی از حرفه های قدیمی جهان است.  از طراحی پل گرفته تا تصفیه آب، کار مهندسان عمران تأثیر روزانه ای بر زندگی اکثر مردم جهان دارد. بنابراین می توانیم درک کنیم که مهندسین عمران از چه خصوصیات و مهارت های خاصی برخوردار هستند که در موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان این مهارت ها را فرا می گیرید. در اینجا 5 مورد مهم ذکر شده است که به شرح زیر هستند.

  1.  مهارت های فنی
     یک مهندس عمران خوب باید دارای مهارت و دانش ریاضی و فیزیک باشد تا بتواند مشکلات مهندسی را شناسایی و حل کند. بیایید به این شکل بگوییم، اگر یک مهندس سازه نتواند دقیقاً معلوم کند که یک پل چه مقدار وزن را می تواند تحمل کند، مردم و کشور ضرر زیادی متحمل خواهند شد. مهندسین عمران همچنین باید در فنون طراحی مهارت داشته باشند و با نقشه ها، مدل ها و همچنین نرم افزار CAD کار کنند. آن ها باید بتوانند مشکلات احتمالی آینده را پیش بینی کرده و راه حل هایی را برای آن ها پیدا کنند.
  2. مدیریت پروژه
     وقتی مشکلی برای یک پروژه پیش می آید، تمامی افرادی که در پروژه کار می کنند به دنبال مهندس عمران هستند تا راه حلی ارائه دهد. مهم است که مهندس عمران بتواند ضمن حفظ اعتماد به نفس خود، وظایف خود را به درست انجام دهد و تیم های متفاوت متخصصین را مدیریت کند. مهندسین عمران نیز باید کار دیگران را ارزیابی کرده و اطمینان حاصل کنند که کار آن ها مطابق با قوانین، مقررات و استانداردهای قابل اجرا است. آن ها همچنین باید مطمئن شوند که طبق بودجه و یازه زمانی از پیش تعیین شده پروژه را به انجام برسانند. 
  3.  مهارت های ارتباطی
    در مهندسی عمران، شاید بیش از سایر رشته های مهندسی، توانایی برقراری ارتباط موثر یک مهارت بسیار مورد توجه است. مهندسین باید چه با مدیریت و چه با مشتری سر و کار داشته باشند، باید بتوانند ایده های خود را به طور واضح انتقال بدهند و مسیر خود را بدون هیچ گونه ابهامی مشخص کنند. آن ها همچنین باید بتوانند از ایده های دیگران در تیم استفاده کنند و بهره ببرند. 
  4. خلاقیت
     به طور کلی می توان گفت نقش مهندسین عمران در استفاده از اصول مهندسی، توسعه راه حل ها در محیط موجود است. آن ها اکثر اوقات، به سطح خاصی از خلاقیت نیاز دارند. مهندسان باید بتوانند راه حل های خلاقانه و جدید ارائه دهند. برای یافتن راه هایی برای کاهش انتشار CO2 یا ساخت پل ترامپولین، خلاقیت مهم است.
  5.  تفکر انتقادی
     مهندسان عمران غالباً با مشکلات پیچیده ای روبرو هستند و نیاز به یافتن راه حل های کارآمد برای آن ها دارند. آن ها باید بتوانند جوانب مثبت و منفی همه راه حل های ممکن را ارزیابی کنند و بهترین انتخاب را داشته باشند. 

با اخذ گواهینامه dba  عمران و سازه از موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان چه آینده شغلی در انتظار شماست؟

موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان با بیش از ده سال سابقه درخشان و برخورداری از اساتید برتر از سراسر کشور با برگزاری دوره dba عمران و سازه به شما مهارت هایی مدیریتی و مباحث تخصصی مربوط به مهندسی عمران و سازه آموزش می دهد. تقاضای زیادی برای فارغ التحصیلان مهندسی عمران که به ویژه مهارت های مدیریتی دارند، وجود دارد. دانش پذیران این دوره می توانند تحت انواع رشته های مهندسی عمران، مدیریت ساخت و ساز یا رشته های مرتبط فرصت های شغلی زیادی در شرکت های خصوصی و ادارات دولتی داشته باشند. 
بعضی افراد نیز با داشتن مدرک dba عمران و سازه می توانند به صورت مستقل بر روی پروژه های خود کار کنند و یا این که در موسسات آموزشی به عنوان مدرس، به آموزش dba عمران و سازه بپردازند. . با اخذ گواهینامه dba عمران و سازه از موسسه ما که مورد تایید سازمان wes کاناداست می توانید به عنوان امتیاز بیشتر برای مهاجرت به کشور کانادا استفاده کنید. پس اگر به مدیریت در حوزه مهندسی عمران و سازه علاقه مند هستید، در دوره dba عمران و سازه ما شرکت کنید تا به سرعت وارد بازار کار شوید و کسب درآمد کنید. جهت اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید تا آن ها شما را راهنمایی کنند. 

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها